...totul a inceput in 1993...                     

...cand am pus bazele unei afaceri de familie in domeniul distributiei de baterii si acumulatori. In 20 ani de activitate am acumulat experienta, in asa fel incat sa fim tot timpul focusati pe nevoile clientului, prin consultanta si o gama larga de produse.
Suntem o echipa tanara si dinamica care doreste sa ofere clientilor solutii profesionale in ceea ce priveste energia mobila.
Cu depozitulcubaterii.ro, ne-am propus sa fim mai aproape de clientul final, sa oferim produse de calitate de la producatori renumiti, la cel mai bun pret posibil.
depozitulcubaterii.ro este de incredere, simplu, rapid, practic si economic, pentru toti clientii care au nevoie de baterii, acumulatori, incarcatoare, lanterne etc.
Aici gasiti aproape toate produsele de energie mobila indiferent de marime, marca, forma etc, de la producatori renumiti, cum ar fi: VARTA, DURACELL, ENERGIZER, MAXELL, SONY, PANASONIC, etc
Datorita sistemului nostru de distributie nationala la magazinele specializate, depozitulcubaterii.rova ofera cel mai convenabil pret si cele mai "proaspete" baterii.
Va asteptam la standul nostru "TMC ENERGY" de la parterul Centrului Comercial "CENTRAL" Cluj, pentru a beneficia de toata gama de BATERII, ELECTRICE, ELECTRONICE, BECURI,  etc.
str. Regele Ferdinand, nr.22-26 CLUJ-NAPOCA