Termeni si conditii

 

 • Utilizarea site-ului

  Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.depozitulcubaterii.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa cititi cu atentie toate sectiunile urmatoare.
  Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site deoarece acestea pot suferi modificari fara o notificare in prealabil. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.depozitulcubaterii.ro este proprietatea S.C. ELMA Impex S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. ELMA Impex S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

  Declinarea responsabilitatii

  S.C. ELMA Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. ELMA Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software.
  S.C. ELMA Impex S.R.L. nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
  S.C. ELMA Impex S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile tehnice ale produselor prezentate in magazinul virtual rezervandu-si dreptul de a le modifica fara o notificare prealabila, de asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu si nu constituie obligativitate contractuala, produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara notificare prealabila de catre producator.
  Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC ELMA Impex SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societatea ELMA Impex SRL de la clientul respectiv.


  Politica de confidentialitate

  In concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ELMA Impex SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

  Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin facturare pentru produsele comandate.

  S.C.ELMA Impex S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www. depozitulcubaterii.ro si S.C. ELMA Impex S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www. depozitulcubaterii.ro si S.C. ELMA Impex S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

  Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www. depozitulcubaterii.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www. depozitulcubaterii.ro. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, va rugam sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail: office @ depozitulcubaterii.ro.

  S.C. ELMA Impex S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

  Frauda

  ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.depozitulcubaterii.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.depozitulcubaterii.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.depozitulcubaterii.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

  Litigii

  Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania de pe raza municipiului Cluj-Napoca.
 • Disponibilitatea si pretul produselor

 

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.depozitulcubaterii.ro sunt disponibile in limita stocului.

Ofertele si preturile sunt actualizate periodic. Preturile produselor prezentate pe www.depozitulcubaterii.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 
Expeditie si livrare

Livrarea in Cluj-Napoca se face in decursul zilei in care comanda a fost finalizata si confirmata, daca finalizarea a fost efectuata pana la ora 11:30 sau in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora. Livrarea in restul tarii se face in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate si confirmate pana la ora 15:00 si in termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora.

www. depozitulcubaterii .ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de www.depozitulcubaterii.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. ELMA Impex S.R.L. si firmele de curierat partenere). S.C. ELMA Impex S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Cum platesc ?
Plata se poate face:
- In numerar la livrare (sistem ramburs).

- Card bancar  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia. Elma Impex SRL "depozitulcubaterii" nu solicită si nu stochează niciun fel de date despre cardul dumneavoastra.

În momentul în care vei opta și selecta opțiunea de plată online cu cardul vei fi direcționat în mod automat catre serverul procesatorului de plăți online Netopia.
Pentru finalizarea tranzacției, trebuie să furnizezi numărul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului, inscripționate pe banda cu semnătura ta. Nu se percepe niciun comision clienților pentru tranzacțiile cu cardul efectuate prin intermediul site-ului nostru.


- Prin banca/transfer OP: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. ELMA Impex S.R.L. sa va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Garantie

Toate produsele comercializate de www. depozitulcubaterii .ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si fiecare produs este insotit de factura fiscala.


Conditii de acceptare retur produs:

 

 • Contravaloarea transportului produselor catre firma SC ELMA Impex SRL va fi suportata de client;
 • Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
 • Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. S.C. ELMA Impex SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
 • Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate
 • Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
 • Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC ELMA Impex SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

 

 • Procedura de retur produse presupune urmatorii pasi:

 

 

 1. Inregistrare cerere retur produse si obtinerea numarului de inregistrare retur (NR-RMA)

 

1.1 Cumparatorul va trimite prin e-mail la adresa office@depozitulcubaterii.ro o cerere cu subiectul "Cerere retur produse"

 

1.2 In cadrul cererii se vor specifica:

 

 

    * numar comanda si data emiterii comenzii;

    * date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail folosita la inregistrare cont si plasare comana online pe www.depozitulcubaterii.ro;

    * numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului/produselor;

    * cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e) (optional);

 

 

1.3 La acest e-mail se vor atasa copii ale urmatoarelor documente: copie factura fiscala, aviz de insotire a marfii/AWB;

1.4 Cererea de retur va fi aprobata si inregistrata in sistem doar daca datale mentionate conform pasului “1.2” sunt corecte si complete si daca indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (vezi paragraful “Conditii de acceptare retur produs”);

1.5. In maxim 24-48 ore cumparatorul va primi pe e-mail un numar de inregistrare de retur (NR-RMA) si detalii privind aplicarea procedurii de retur.

 

 1. Retur produs(e)

 

2.1 Cumparatorul va face efectiv returnarea produselor prin curier rapid catre locatia de unde i-au fost livrate si facturate produselor, doar dupa comunicarea de catre operatorul depozitulcubaterii.ro prin e-mail a numarului de inregistare retur (NR-RMA) si a detaliilor cu privire la procedura de retur produse, pentru retur produse aplicandu-se costuri si taxe speciale (vezi paragraful “Conditii de acceptare retur produs”). Este obligatorie prezentarea de catre cumparator a numarului de inregistrare retur (NR-RMA) pe toata perioada aplicarii procedurii de retur produs(e).

2.2 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente , fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum atat in cazul produselor cat si ale accesoriilor sau/si consumabilelor ce insotesc produsele returnate si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, etc).

 

 

3. Constatare si validare acceptare retur produs(e)

 

3.1 Dupa sosirea produsului/produselor in locatia SC ELMA Impex S.R.L., personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur. Verificarea si constatarea se face pe baza cererii de retur emisa de catre cumparator si a conditiilor obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (vezi paragraful “Conditii de acceptare retur produs”);

3.2 Rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului, in maxim 24-48 ore de la primirea produsului/produselor prin e-mail, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate, daca este cazul, in procesul de retur produs(e) (vezi paragraful “Conditii de acceptare retur produs”);

3.3 Pe baza rezultatelor comunicate, cumparatorul este obligat, prin e-mail, in a furniza acceptul sau observatiile cu privire la cele mentionate in rezultatele comunicate, in vederea continuarii procesului de retur produs(e).

 

Inlocuire produs

 

Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare procedura retur si presupune inlocuire produs, vanzatorul va inlocui produsul cu unul nou al modelului specificat in comanda initiala a cumparatorului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs din aceeasi categorie de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

 

 • Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)

 

Costuri suportate de catre cumparator:

 

 

    * Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 10 zile de la receptia produsului;

    * Cost transport curier pentru optiunea cumparatorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de catre vanzator ca nu indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur produs(e);

    * Cheltuieli speciale retinute din pretul produsului la vanzare, daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca produs nou. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita aceaste cheltuieli in vederea readucerii la stadiul initial al produsului vandut sau pentru a acoperi diferenta de pret in cazul revanzarii produsului ca produs cu valoare scazuta fata de starea initiala;

 

Costuri suportate de catre vanzator:

 

Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia la receptia produsului cumparatorul constata ca:

- Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului;

- Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului;

- Produs este nefunctional in primele 24 ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari.

 

Rambursare sumelor

 

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

 • Dispozitii finale
 • www.depozitulcubaterii.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului depozitulcubaterii.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
 • Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
 • Pentru orice lamuriri sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la office @ depozitulcubaterii.ro.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.